Săpun natural detoxifiant 'Bravo!', cu extract de ienupăr și cărbune de bambus 100 g View larger

CERTIFICARE

Săpun natural detoxifiant, Bravo!

47723832

Săpun natural detoxifiant 'Bravo!', cu extract de ienupăr și cărbune de bambus de la Uoga Uoga.

Volum: 100 g

More details

24.90 lei TVA inclus

În stoc

Stoc limitat

Împărtășește cu prietenii

Garanția calității

În 15 zile ai banii înapoi

Livrare gratuită

Pentru comenzi mai mari de 150 Lei

Vrei informații suplimentare?

Sună la 0723-018457

Săpunurile Uoga Uoga sunt produse manual din ingrediente pure și naturale, prin metoda ”la rece”, ceea ce presupune cel puțin o lună de zile ca timp de maturizare a săpunurilor. Acest procedeu permite realizarea unui săpun de cea mai bună calitate, lăsând o parte a uleiurilor folosite nesaponificate, ceea ce face ca săpunurile Uoga Uoga să fie mult mai delicate cu pielea. La fabricarea săpunurilor nu este folosit nici un colorant sau parfum sintetic, numai uleiuri naturale și uleiuri esențiale pure de cea mai înaltă calitate.

"Bravo!" este un săpun negru, misterios, cu ulei de avocado, unt de shea și un ingredient special – cărbune de bambus, care curăță și dă strălucire pielii, dar la fel de bine elimină toxinele și menține nivelul optim de hidratare. Uleiul de avocado și untul de shea asigură pielea împotriva uscării rămânând fină si catifelată. Aroma săpunului este oferită de un cocktail fantastic din portocale și fructe de ienupăr.

Mod de utilizare: Atenție! Săpunul este solubil în apă, așa că, spre deosebire de săpunurile sintetice, este recomandat a se păstra uscat după folosire. Evitați contactul direct cu ochii.

Produs All NaturalDA

Scrieti o recenzie

Săpun natural detoxifiant, Bravo!

Săpun natural detoxifiant, Bravo!

Săpun natural detoxifiant 'Bravo!', cu extract de ienupăr și cărbune de bambus de la Uoga Uoga.

Volum: 100 g