Modalități de plată

Pentru efectuarea cumpărăturilor pe PureOrganic, puteti utiliza una din urmatoarele modalități de plată puse la dispozitie de către Site, în funcție de preferințele dvs.:

În numerar, la livrare (ramburs)

Veți achita prețul total al comenzii, înclusiv costurile de transport (atunci când sunt aplicabile) agentului de curierat rapid, la livrarea produselor.

Online, cu cardul bancar (Visa, MasterCard)

Pentru efectuarea plăților online, cu cardul bancar, veți fi redirecționat căte site-ul securizat al procesatorului de plăți online, unde vi se va solicita să completați un formular și să urmați instrucțiunile oferite în vederea efectuării plății în sistem securizat. Societatea Restoro Art nu solicită și nu stochează informații cu privire la cardurile dumneavoastră, datele acestora fiind procesate în sistem securizat, exclusiv de către procesatorul de plăți, pe serverele acestuia. Sunt acceptate la plată carduri bancare emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) și Visa (inclusiv Electron).

Transfer bancar (OP, internet banking)

După finalizarea comenzii veți primi pe e-mail o factură proformă conținând toate datele necesare efectuării plății. După ce plata a fost efectuată, vă rugăm să ne trimiteți la adresa de e-mail: info@pureorganic.ro o copie a ordinului de plată, în vederea confirmării acesteia.
Comanda va fi transmisă spre livrare numai după primirea confirmării plății. La livrare, produsele vor fi însoțite de factură, în conformitate cu legislația română în vigoare.

Pentru livrarea produselor sub formă de cadou, direct persoanei căreia acestea i se adresează, plata se va putea face numai online, cu card bancar sau prin transfer bancar.