Politica de confidențialitate

Restoro Art SRL-D este înscrisă la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, sub numărul 25033/07.11.2016, în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677 din 2001 privind protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, așa cum a fost modificată și completată ulterior.

Acordul utilizării datelor personale

Prin furnizarea informațiilor solicitate de către Societate la crearea unui cont de utilizator și/sau la lansarea unei comenzi, online sau telefonic, vă dați acordul expres și neechivoc ca datele personale furnizate să fie prelucrate și păstrate de către Societate. Prin abonarea la newsletter vă dați acordul expres și neechivoc pentru primirea periodică a unor informații despre produsele comercializate de către Societate, precum și despre eventualele promoții, noutăți sau concursuri organizate de către aceasta. Nu aveți obligația de a furniza datele pe care Societatea vi le solicită, însă refuzul dumneavoastră va determina imposibilitatea preluării, prelucrării și livrării comenzilor efectuate și/sau primirea pe e-mail a informațiilor menționate anterior.

Tipul datelor personale solicitate:

Pentru crearea unui cont și/sau lansarea unei comenzi online sau telefonic, vi se vor solicita următoarele date personale:

- în cazul persoanelor fizice: nume și prenume, adresa de livrare și de facturare, adresa de e-mail și nr. de telefon;

- în cazul persoanelor juridice: denumirea, sediul, nr. de înregistrare în registrul comerțului, CUI-ul, Banca și contul IBAN, adresa de e-mail, nr. de telefon.

Pentru abonarea la newsletter vi se va solicita adresa de e-mail. Dezabonarea se poate face în orice moment, în mod gratuit, prin bifarea link-ului din interiorul newsletter-ului sau prin transmiterea în acest sens a unei cereri scrise, datate și semnate, prin e-mail, la adresa: info@pureorganic.ro.

Societatea nu solicită și nu stochează informații cu privire la cardurile dumneavoastră. În cazul plăților online, efectuate cu cardul bancar, datele acestuia vor fi procesate exclusiv de către procesatorul de carduri bancare cu care Societatea colaborează, pe serverele acesteia.

De asemenea, prin cookie-urile folosite de website-ul nostru putem colecta următoarele tipuri de date pentru statistici interne: IP-ul dvs., tipul dispozitivul de pe care ați accesat website-ul nostru, sistemul de operare al dispozitivului de pe care ați accesat site-ul nostru.